آراد برندینگ و صفر تا صد تجارت با اندونزی

اندونزی یک کشور آسیایی بسیار مهم است که با منابع طبیعی، جمعیت بالا و بازارهای پویا یکی از هدف های اصلی تجاری کشورهای مختلف در دنیا است.

تاریخچه تجارت با اندونزی به دوران کهن یعنی قرن چهارم میلادی بازمی گردد زمانی که این منطقه به عنوان یکی از مهمترین مراکز تجاری و تبادل کالاها و ارزهای مختلف در آسیا شناخته شده بود.

این کشور با فرایند توسعه و پیشرفت در زمینه تجارت و صنعت در سال های اخیر به یکی از بزرگ ترین بازارهای تجاری منطقه تبدیل شده است تجارت با اندونزی از زوایای مختلفی به عنوان فرصتی برای کسب و کارها و شرکت های بین المللی دیده می شود.

 

آراد برندینگ و تجارت با اندونزی

 

یکی از مهم ترین عوامل موثر بر این وضعیت، وسعت و تنوع غنی منابع طبیعی این کشور، همسایگی با قدرت های بزرگ اقتصادی مثل چین و هند و همجواری با کشورهای مهم تجاری دیگر است.

علاوه بر این با جمعیت بالای حدود ۲۷۰ میلیون نفر بازار مصرفی اندونزی به یکی از بزرگترین بازارهای هدف تجارتی جهان تبدیل شده است تنوع جمعیت، فرهنگ ها و نیازهای این بازار فرصت های گسترده ای برای تاجران و محصولات مختلف فراهم کرده است.

از طرف دیگر دولت اندونزی نیز سیاست هایی برای جذب سرمایه گذاری و تسهیل تجارت خارجی اعم از حذف موانع تجاری، ایجاد پیشنهادات ویژه برای سرمایه گذاران و ایجاد زیرساخت های بهبود یافته برای صادرات انجام داده است.

 

آراد برندینگ و تجارت با اندونزی

 

مسیرهای تجاری به اندونزی

کشور اندونزی بنادر تجاری زیادی دارد که هر کدام به صورت هفتگی به کشتی های تجاری سرویس دهی می کنند محصولات ایرانی مثل مواد غذایی، غلات، سوخت، مواد اولیه و غیره با کشتی و از راه دریا وارد این بنادر می شوند و سپس در کل اندونزی توزیع می گردند.

یک راه دیگر این است که شرکت های ترابری بار و محصول شما را در گمرک ایران تحویل گرفته و سپس به صورت هوایی یا زمینی به شهرهای مختلف کشور اندونزی توزیع می کند که البته با توجه به میزان باری که دارید هزینه های متفاوتی از شما می گیرند.

در کل باید گفت که ارسال بار و صادرات به کشور اندونزی دشواری زیادی ندارد ولی اینکه بعد از اخذ مجوز و مشخص کردن محصول صادراتی مسیر مطمئنی برای حمل بارها انتخاب کنید اهمیت زیادی دارد.

 

آراد برندینگ و تجارت با اندونزی

 

مراحل صادرات به اندونزی

از جمله کالاهایی که از ایران به اندونزی صادر می شود می توان به سوخت های فسیلی، مواد اولیه و غلات اشاره کرد میزان واردات محصولات ایرانی به اندونزی طی سال های گذشته حدود 419 میلیون دلار بوده که این رقم می تواند برای تاجرانی که در اول راه هستند فرت های تجاری خوبی به وجود آورد.

تحقیقات بازاری: قبل از شروع تجارت با کشور اندونزی بهتر است با فرهنگ، اقتصاد و تجارت این کشور شناخت پیدا کنید و اگر برایتان مقدور است با ویزای توریستی به این کشور رفت و آمد داشته باشید حتی می توانید در نمایشگاه ها و جشنواره هایی که سالانه در شهرهای مختلف اندونزی برگزار می شود شرکت کنید تا با بازار نقاط قوت و ضعف آن اشنا شوید.

 

آراد برندینگ و تجارت با اندونزی

 

چهارچوب کاری: در این قسمت باید از مشاورین متخصص در حوزه تجارت و صادرات استفاده کرده و برای خودتان مشخص کنید که قرار است چه کالایی را صادر کنید و یا کارخانه تولیدی دارید که قصد گسترش فروش محصول را داشته باشد و… به طور کلی مشخص کردن چارچوب برای خودتان بسیار می تواند کمک کننده باشد.

کارت بازرگانی: برای صادرات به اندونزی و هر کشور خارجی دیگری نیاز است که حتما کارت بازرگانی و مجوزهای لازم را دریافت کنید.

در نهایت برای بهره برداری از تمامی مزایای تجارت با اندونزی، ایجاد روابط تجاری مستحکم با نهادها و شرکت ها در این کشور، شناخت دقیق از بازار محلی و انطباق مناسب با فرهنگ و محیط کسب و کار اندونزی بسیار اهمیت دارد از این رو مجموعه آراد برندینگ به عنوان یک مجموعه تجاری زیرساخت های یک تجارت موفق با اندونزی را برای شما فراهم خواهد کرد.

instagram (1)
whatsapp (1)
telegram (1)
linkedin (1)
facebook (1)
ایتا-removebg-preview
روبیکا-removebg-preview
بله-Photoroom.png-Photoroom

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *